Rólunk

Az Ovisuli Egyesület 2016 tavaszán kezdte meg működését három fiatal nagyváradi szülő Dalma, Noémi és Rolland kezdeményezésére. Az egyesület a céljai elérése érdekében szervezi tagjai tevékenységét, a szülői közösség támogatásának megnyerését és a szülői közösség bevonását a feladatok közös megvalósításába.

Az egyesület célja: az együttműködő szülői összefogás kialakítása városunkban, annak szervezeti keret biztosítása. Fontos célunk továbbá Nagyvárad gyermek közösségének sokoldalú segítése.

Szívünknek kedves feladatot vállaltunk, hiszen erőnkhöz mérten az óvodás és kisiskolás gyermekek érdekében dolgozunk, sikerélményeikből töltekezünk, építkezünk. Tevékenységük legfontosabb eleme az összefogásra serkentés, szülő-szülő közötti kapcsolat kialakítása gyermekeink érdekében.
Minden igyekezetünkkel azon munkálkodunk, hogy egyesületünk által olyan programokat szervezzünk a nagyváradi szülők és gyermekek számára, amelyek újdonságnak számítanak városunkban. Természetesen nyitottak vagyunk a közös gondolkodásra is más egyesületekkel, sikeres partneri viszony kialakítására célunk eléréséhez.

A legnagyobb hangsúly egyesületünk esetében a szülőkön van:

 tájékoztatás

 szakmai tanácsadás

 rendezvények szervezése

 segítségnyújtás formájában

 

Fontosnak tartjuk a kimondottan családközpontú események szervezését, közösségi élményt biztosítani a szülői, nagyszülői nagyváradi magyar közösségnek.

Kedveljétek, szeressétek, támogassátok egyesületünket, hisz értetek, értünk jött létre! 🙂

Az Ovisuli Egyesület alapítói:

Pető Dalma – elnök
Csikos Rolland – alelnök
Herman Noémi – titkár