Búcsuztassuk együtt a farsangi időszakot egy fergeteges szombat délelőttel!

Idén először az Ovisuli Egyesület és a Fan Ice cukrászda Farsangi családi szombatot szervez. 2019. március 2-án 11 – 14 óra között kézműves foglalkozással, farsangi álarc készίtéssel, arcfestéssel várjuk a nagyváradi gyerekeket, családokat a cukrászdába. Ez alkalomból lesz farsangi jelmez bemutató és verseny. Öltözz be egyedül vagy öltözzetek be családi jelmezbe és induljatok el a farsangi jelmezversenyen! Beöltöző családoknak is dίj jár! Az eredményhirdetésen minden gyermek emléklapot kap!

Dίjazás:

– A legötletesebb kislány és kisfiú jelmez győztesei egy-egy farsangi torta tulajdonosai lesznek a Fan Ice cukrászda jóvoltából. A dίjak felajánlója Ludescher Gabriella vállalkozó.

– A legötletesebb farsangi jelmezbe öltöző szülő/család dίja egy 100 lej értékű családi ebéd/vacsora a Diófa csárdában. A dίj felajánlója Jári Mária vállalkozó.

A farsangi kézműves foglalkozásra Nagy Réka és Kun Orsolya óvónénik kreatív programokkal készülnek. A délelőttöt a Zabhegyezők teszik még színesebbé!

Az esemény Pető Dalma önkormányzati képviselő, egyesületi elnök és Ludescher Gabriella vállalkozó ajándéka a gyerekeknek, szülőknek, nagyszülőknek!

Farsangozzunk együtt! Szeretettel várunk kicsit és nagyot!