Május 5, szombat 10 óra

10 óra: Családi asztalitenisz bajnokság
Helyszίn: Tibclau Sportegyesület asztalitenisz terme, Era Shopping Park
Szervezők: Tibclau Sportegyesület – Várady Tibor elnök, Ovisuli Egyesület – Pető Dalma elnök, Era Shopping Park

A Tibclau Sportegyesület és az Ovisuli Egyesület családi asztalitenisz bajnokságot szervez a Festum Varadinum keretein belül hagyományteremtő szándékkal. Szeretettel várjuk a nagyváradi (és nemcsak) családok jelentkezését a következő felállás egyikében: egy szülő egy gyermek; két szülő egy gyermek; egy szülő két gyermek; két szülő két gyermek/kettőnél több gyermek.

Szabályzat – Családi bajnokság 2 játékosra

  • 1 szülő 1 gyermek játsza a két egyéni meccset és a párost. A verseny 3 nyert szettig megy, ha az eredmény 2-1 akkor folytatódik tovább egyénivel azokkal a jatékosokkal akik nem játszottak együtt.
    Szabályzat – Családi bajnokság 3 játékosra
  • 2 szülő 1 gyerek szabadon választhatnak, hogy a csapaton belül ki játsza a két egyéni meccset, a harmadik játékos fogja játszani a párost az egyik csapattársával. A verseny 3 nyert szettig megy, ha az eredmény 2-1 akkor folytatódik tovább egyénivel azokkal a jatékosokkal akik nem játszottak együtt.
    Szabályzat – Családi bajnokság 4 játékosra
  • 2 szülő 2 gyerek szabadon választhatnak, hogy a csapaton belül ki játsza a két egyéni meccset valamint két páros csapatot kell kialakίtaniuk. A verseny három nyert szettig megy éppen ezért minden család ki kell jelölje a család legtapasztaltabb játékosát aki egyéniben indul. Ha az eredmény 2-1 akkor újra a páros játék következik.

A Tibclau Sportegyesület asztalitenisz termet működtet az Era Shopping Parkban. Bár május 5-e még messze van, de addig is szeretettel várjuk a családokat ping-pong edzésekre hétfőn, szerdán és pénteken 18 és 20 óra között.